Er det på tide å bytte batteriene i dine enheter?

De aller fleste av oss har opplevd at mobilen går tom for strøm når vi skulle svart på en melding, eller at laptopen skrur seg av under et viktig møte. Kanskje har laptopen din begynt å jobbe tregere, eller drillen tatt litt dårligere tak i det siste. Når var siste gang du byttet batteriet på en av dine ladbare enheter?

Bytt batteriene selv

Det finnes utallige videoer på YouTube og andre plattformer som viser hvordan du enkelt kan bytte batteriet på din mobil selv. ITavisen har blant annet vist hvordan du enkelt bytter batteriet på din iPhone. For de aller fleste laptoper og kameraer er det også en enkel sak å bytte batteri. Det kan være lurt å vurdere et bytte, istedenfor å kjøpe en ny enhet. Batteriexperten er en god nettbutikk som har batteri til de fleste enheter.

Ulik varighet på ulike enheter

De beste batteriene i en mobil tåler ifølge tek.no 1500 ladesykluser. Andre enheter som driller kan oppleves å leve en evighet ved vanlig hobbybruk. På den andre siden har vi enheter som bruker vanlige alkaliske batterier. For slike enheter kan det være lurt å vurdere ett bytte til ladbare batterier. Langsiktig vil dette spare deg for både tid og penger.