Med fotball og Liverpool som stor interesse

Er du en ordentlig fotballentusiast i tillegg til en Liverbird? Gleder du deg sikkert allerede til en ny Premier League-sesong. Her vil vi vise deg det du trenger som Liverpool-supporter. Visste du at den største supporterklubben for engelsk fotball i Norge er for Liverpool-supportere?

Liverpool utstyr

Enten du skal sitte hjemme i stuen, dra på pub eller til og med reise til England for å se favorittlaget, er det noen få ting enhver Liverbird må ha med seg. Sesongens drakt og skjerf er nesten et must å kle seg i før en fotballkamp. Dette utgjør også flotte gaver til kompiser, kollegaer, samboeren eller barna. Og ikke minst, trøya er kjempeviktig hvis du skal unne deg et besøk til Anfield!

Utstyr til hjemmet

Ikke alt supporterutstyr er noe du må ha på deg. Annet supporterutstyr egner seg mest til hjemmebrk, som for eksempel en kaffekopp med Liverpool-logoen eller plakater og spillerfigurer. Har du sett de siste fra denne sesongen? Disse kan du kjøpe på nettet.

Finn noe til barna

Barna kan også ha utstyr med Liverpool-logoen. Dette kan være alt fra drakta, sokker, pysjamas eller skolesaker, slik at de kan vise sin kjærlighet for favorittlaget. You’ll never walk alone!