Tren fotball

Å bli profesjonell fotballspiller er en jente- og guttedrøm for utrolig mange, og selv om de fleste av oss aldri får denne drømmen realisert, hender det fremdeles at vi funderer på hvordan det ville vært. Konkurransen har aldri vært hardere om å lykkes i verdens desidert mest populære idrett. For å komme nærmere drømmen gjelder det å begynne tidlig, alltid ha det endelige målet i kikkerten, og aldri skofte treningen. Utbyttet du får av dette, er imidlertid enormt. På proff-nivå består hverdagen av trening og restitusjon, og det hele topper seg med ukentlige kamper for fulle tribuner. Spenningen i fotballkamper på toppnivå er ubeskrivelig.

Full forpliktelse for å nå drømmen

For norske fotballfans’ del er det en kjent sak at vår egen fotballgullgutt Martin Ødegaard i tenårene gjerne droppet fester og en del andre sosiale sammenkomster for å finslipe sitt eget fotballtalent. I en så kompetitiv idrett er det gjerne det som skal til for å lykkes på toppnivå. Det er mye som må ende opp med å vike for å nå sine ambisjoner, og da gjelder det å ha «eyes on the prize», som det så fint heter i England. Apropos England, er det dette landet som er destinasjonen for fotballdrømmen for de fleste. I fotballens mekka er det kun de beste som får spille.

Finn motivasjon

Har du et brennende ønske om å ende opp på proffnivå, må du finne måter å motivere deg selv på. Se for deg at du spiller på favorittlaget ditt og løfter pokalen etter å ha vunnet serien – det er overhodet ikke umulig at dette kan bli en realitet om du finner motivasjon. En god begynnelse er å ha på deg drakten til laget ditt. Som Liverpool-fan bør du sjekke ut Kopshop – hvor du får kjøpt de nyeste hjemme-, borte-, og tredjedraktene laget bruker. Få på deg Liverpool-drakten, betrakt deg selv med den i speilet, og lov deg selv at du kommer til å gi alt for drømmen.