Velg hvordan du vil markedsføre din bedrift

Det finnes mange kreative løsninger for hvordan du best kan markedsføre din bedrift på stands, ute på gaten eller sosiale medier. Ved hjelp av profileringsartikler sørger du for at bedriften er godt synlig i dagliglivet.

Bedriftens logo eller varemerke pryder ofte bruksgjenstander som penner, t-skjorter og kopper. På denne måten kan du gjøre din logo synlig i folks hverdag. For eksempel bedriftst-skjorter kan brukes på joggetur, eller penner med logo kan ligge lett tilgjengelig i hjemmet eller på kontoret. Du kan få markedsført din bedrift med folks hverdagslige aktiviteter som drahjelp.

Identitet og samhold på jobb

Noen bruker profileringsartikler for å skape identitet på jobb i form av uniformering eller lignende. Drikker de ansatte kaffe fra kopper med firmaets logo, kan dette skape en viss opplevelse av identitet. Profileringsartikler kan også brukes i en form for uniformering, for eksempel ved at alle bruker samme t-skjorte med logo under et arrangement eller lignende.

Stands og salgsøyeblikk

Profileringsartikler kan også bli brukt til å markedsføre produktet eller tjenesten du tilbyr på ulike typer salgsposter. Spesielt populært på stands er giveaways i form av søtsaker som sjokolade og sukkertøy med firmaets logo. Markedsføring på nett, for eksempel gjennom sosiale medier, er også svært effektivt i dagens teknolgiske samfunn. Du kan få god hjelp på nettet.